Hoe wij te werk gaan

DSC_6637

Hoe wij te werk gaan

Wij zijn een ervaren direct marketing bureau met meer als 25 jaar internationale ervaring in het werven van nieuwe klanten of donateurs voor onze partners.

Elke dag worden wij blootgesteld aan meer dan 5.000 reclameboodschappen, dit maakt het voor een bedrijf lastig om op te vallen. Wij zetten de kracht in van menselijke interactie, onze Brand Ambassadors die met potentiele klanten over uw merk praten is de meest optimale aanpak.

Wij werken met betrouwbare Brand Ambassadors die dagelijks contact maken op het persoonlijk vlak, wat er voor zorgt dat onze partners nieuwe klanten of donateurs weten te binden.

Internationale vs regionale know-how

De 25 jaar internationale ervaring die wij hebben, gecombineerd met lokale sales en marketing kennis in een breed scala aan markten zorgt ervoor dat wij alle merken perfect kunnen vertegenwoordigen.

Ons business model is zo ingericht dat er lokale marktkennis aanwezig is overal waar wij actief zijn. Wij geloven er in dat direct marketing alleen effectief ingezet kan worden wanneer de relatie met onze partners gebaseerd is op wederzijds respect en onderling vertrouwen.

Veelgestelde vragen

Alle FAQ's